Asennus

Hyvin suunniteltu asennus takaa myös helpon huollettavuuden

Vuosien kokemus auttaa meitä huomioimaan tulevat huoltotarpeet. kun asennus on kohteeseen sopivaksi suunniteltu ja ammattitaitoisesti tehty niin jatkossa tulevat huoltotoimenpiteet ovat helpompia, eikä sähköalanammattilaista edes tarvita paikalle irrottamaan kaapeleita esim. venttiin putsauksen ajaksi.

Erilaiset kohteet vaativat erilaisia asennustapoja

Kokemuksemme auttaa meitä valitsemaan sopivimman asennustavan vaativimmissakin ympäristöissä. Myös meriluokituslaitoksien vaatimat asennustavat ovat hallussamme.

Törmäämme usein seuraaviin kysymyksiin asennuskohteissa

  • miten tärinä vaikuttaa?
  • mikä on kosteusprosentti pahimmillaan kohteessa?
  • mikä lämpötila vallitsee niin kesä kuin talviaikanakin?
  • pääseekö aurinko paistamaan suoraan kohteeseen?

On monia asioita jotka on helppo sivuuttaa asennusta suunniteltaessa. On tapana ajatella että asennus on vain pikku osa isoa kokonaisuutta, mutta tässä vaiheessa pienikin yksityiskohta voi aiheuttaa suurta harmia tulevaisuudessa!

Mikään työ ei ole tehty ennen kuin paperityöt on tehty

Sanonta pitää paikkansa myös tässä. Määräysten vaatimat mittaukset tehdään ja dokumentoidaan huolella. Tapoihimme kuuluu myös työpaikan siistiminen sovitulla tavalla ennen kuin suljemme oven perässämme.

Haluan tietää lisää

Kaikki saman katon alta

Palvelumme kattaa koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. Teemme myös konsultointia eri palvelukattauksemme osa-alueilla ja suuremmissa projekteissa toimimme osana työryhmää omalla osa-alueellamme. Meiltä löydät myös laadukkaita keskuksia jo tehtyjen suunnitelmien mukaan.