Modernisointi

Vanha järjestelmä päältä - uusi sisältä

TAS-Powerilla on vuosien kokemus automaatiokeskuksien tekemisestä ja suunnittelusta, täten jo vanhentuneet tai vanhenemassa olevat keskukset tai keskuksen komponentit pystymme päivittämään ja näin pidentämään tuotteen elinkaarta jos tuote muuten on vielä käyttö kelpoinen.

kolmekeskusta.jpg

Älä luovu vanhasta laitteestasi ilman kartoitusta

Sähköautomaatiolaitteiden ikä ei kulje käsikädessä toimivuuden kanssa. Vanhojen laitteiden vaihto pelkän logiikan vanhentumisen tai rikkoutumisen vuoksi ei välttämättä ole tarpeellista.

TAS-Power on uudistanut monia automaatiolaitteita, joiden tilalle on aiottu hankkia kokonaan uusi laite. Uudistamalla ja/tai korjaamalla vanha laite saadaan aikaan huomattavia kustannussäästöjä. Laitteiden käyttöikää voidaan parhaimmissa tapauksissa jopa kaksinkertaistaa! Tutustu referenssiimme Linkki referenssiin.

Haluan tietää lisää

Kaikki saman katon alta

Palvelumme kattaa koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. Teemme myös konsultointia eri palvelukattauksemme osa-alueilla ja suuremmissa projekteissa toimimme osana työryhmää omalla osa-alueellamme. Meiltä löydät myös laadukkaita keskuksia jo tehtyjen suunnitelmien mukaan.