Valmistus

Peruskeskukset

aukotus.jpg

Ammattitaitoiset määräykset tietävä henkilökuntamme valmistaa keskukset, pienistä riviliitinkoteloista suuriin automaatiokaappeihin. Keskusvalmistus tehdään aina vaatimusten mukaisesti, lisäksi otamme huomioon asiakkaan erikoisvaatimukset. Valmistamme keskuksia yhdestä kappaleesta aina lähes 1000kpl sarjoihin asti. TAS-Power testaa kaikki keskukset määräysten mukaisesti, ennen lähettämistä. Jokainen keskus myös dokumentoidaan asianmukaisella tavalla ennen toimitusta.

Laivakeskukset ja keskukset muihin vaativiin olosuhteisiin

Peruskeskuksien lisäksi valmistamme meriteollisuuteen keskuksia lukuisia määriä vuodessa Tiedämme hyvin meriteollisuuden vaatimukset ja erityispiirteet. Olemme valmistaneet ko. keskuksia koko TAS-Powerin historian ajan (yli 20vuotta)

Teollisuussähkökeskusten kalustus

Käytössämme on laadukkaat Alfran juuri sähkökeskuskoteloille suunnitellut aukotuskoneet, joten erilaisten aukkojen yms. teko käy vaivatta ja nopeasti. Käytössämme on myös DIN-kiskojen katkaisuun suunnitellut laitteet.

Keskusten ja järjestelmien kytkennät

Kytkentätyön teemme piirikaavioiden pohjalta tai valmiiden vetolistojen mukaan riippuen Asiakkaan toiveista. Etuna jälkimmäisessä on, että esim. ketjutuksissa tiedämme juuri missä järjestyksessä ketjutus on toteutettu.

Testaus ja koestus ovat tärkein osa valmistusprosessia

Koestus toteutetaan jokaiselle keskukselle, kotelolle ja ylipäätänsä kaikille valmistamillemme tuotteille. Koestuksessa noudatamme EN61439 standardia ja laadimme aina asianmukaisen dokumentaation. Tämän jälkeen voimme olla varmoja, että tuotteemme täyttävät meidän ja asiakkaidemme korkeat laatuvaatimukset.

Haluan tietää lisää

Kaikki saman katon alta

Palvelumme kattaa koko sähköautomaation tuotantoprosessin suunnittelusta käyttöönottoon. Teemme myös konsultointia eri palvelukattauksemme osa-alueilla ja suuremmissa projekteissa toimimme osana työryhmää omalla osa-alueellamme. Meiltä löydät myös laadukkaita keskuksia jo tehtyjen suunnitelmien mukaan.