TAS-POWER – luotettava kumppani

Olemme vuosien ajan palvelleet ja auttaneet asiakkaitamme erilaisten projektien kanssa. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa kokemuksen ja ammattitaitomme kautta. Haluamme selventää referenssiemme kautta, minkälaisia ongelmia asiakkaillamme on ollut, ja miten olemme ne ratkaisseet.

Ohessa muutamia asiakastarinoitamme vuosien varrelta. Tutustu ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sertifioitua osaamista

TAS-Powerilla on sertifioitua osaamista. Tuotantoamme auditoi SGS.

Vanhasta uudistettuun modernisoimalla

Asiakkaalla oli vanhahko pinontalaite omalle erikoistuotteelleen, johon he halusivat muutaman pienen muutoksen, mutta vanhan logiikan laajuus ei enää riittänyt ja tarvittavaa komponenttia ei enää ollut saatavilla. Asiakas tilasi TAS-Powerilta uuden logiikan vaihdon suunnitteluineen ja ohjelmointeineen tarvittavin muutoksin. Asiakkaalla ei ollut laitteesta kirjallista toimintakuvausta, joten otimme vanhasta logiikasta ohjelman, jonka jälkeen suunnittelimme asiakkaan kanssa tulevat muutokset vanhan ohjelman jatkoksi.

Itse vaihtotyön ja testauksen hoidimme viikonlopun aikana minimoiden asiakkaan linjan seisonta-ajan.

Pelkkä ohjelmointi ei aina riitä

Suunnittelimme tarvittavat ”Hardware” muutokset olemassa olevaan keskukseen sekä vaihdoimme tarvittavat jo elinkaaren päässä olevat komponentit uusiin. Logiikkaohjelman valmistuttua simuloimme sen valmiiksi tuotannossamme varmentaaksemme toiminnan ennen asennusta. Itse vaihtotyön ja testauksen hoidimme viikonlopun aikana minimoiden asiakkaan linjan seisonta-ajan.

Maanantaina olimme vielä aamupäivän asiakkaan luona varmistamassa linjan toimintaa tositoimissa, sekä samalla pidimme käyttäjille käyttökoulutuksen.

Lopputulos

Nyt laite on jo ollut toiminnassa useita vuosia ja kuolettanut investoinnin moninkertaisesti.

Prototyypistä valmiiksi keskukseksi

Asiakkaalla oli valmiina laitteen toimintasuunnitelma sekä laitteen protoasteella oleva keskus. Laite tulisi erityisen lämpimään sekä erittäin pölyiseen tilaan.

Haaste oli laitteen lämmöntuotosta sekä komponenttien lämmönkestosta johtuva ilmanvaihtolaitteiden tarve, joka tuli minimoida. Suunnittelun alkuvaiheessa panostettiin maksimaalisen hyvän hyötysuhteen omaaviin komponentteihin sekä huolehdittiin myös itse komponenttien jäähtymisestä. Lisäksi optimoitiin keskuksen paikka, tyyppi ja lämmönluovutus.

TAS-Powerin rakentamat automaatiokeskukset ovat tuottaneet lisäarvoa pitkän ja häiriöttömän käyttöikänsä muodossa.

Lopputulos

Lopputuloksena saatiin häviöteho laskemaan komponenttimuutoksin lähes 20% asiakkaan protokeskukseen nähden. Lisäksi erillisen ilmanvaihdon tarve poistui kokonaan. Huomioitavaa oli myös, että esim. ilmanvaihtosuodattimien vaihto jäi pois kokonaan. Kokonaisuutena asiakas sai samalla hinnalla tuotteen laadukkaammilla komponenteilla toteutetun vähemmän huoltoa vaativan toimintavarman kokonaisuuden, jonka laskennallinen käyttöikä piteni huomattavasti.

Panosta aina laadukkaisiin komponentteihin

TAS-Powerin tuottamat sähköautomaatiokeskukset suunnitellaan aina olosuhteiden mukaan. Komponenttien vaihtelevuus niin lämmönsiedon ja -tuoton kuin kestävyyden osalta on otettava aina huomioon asennettaessa. Komponentteja valitessa on hyvä huomioida mm. seuraavat muuttujat:

  • Lämpötila
  • Suhteellinen ilmankosteus
  • Ilmanvaihtuvuus
  • Komponenttien lämmönsieto
  • Komponenttien lämmöntuotto